Dobrodošli na Dental Core Radno vrijeme : Ponedjeljak - petak 08:00 - 20:00, subota po dogovoru Kontakt : +385 51 500 000
Upoznaj tim

Verena Nižić

Stekla je diplomu doktorice dentalne medicine na Medicinskom fakultetu u Rijeci 2001. godine, nakon završene srednje škole u kojoj je maturirala kao dentalni tehničar 1995. godine. Suvlasnica je DentalCore ordinacije dentalne medicine.

Karijera

Uže polje interesa dr. Nižić su estetska dentalna medicina, dentalna protetika i implanto-protetika. S posebnim interesom i strašću razvija programe edukacije u DentalCore EDUCATION centru.

Članica je

  • ESCD (European Society of Cosmetic Dentistry - članica odbora i predsjednica udruge za Hrvatsku
  • AIOP-a (Academia Italiana di Odontoiatria Protesica)
  • HDEDM-a (Hrvatsko društvo estetske dentalne medicine)
  • HKDM-a (Hrvatske Komore Dentalne Medicine)

Autorica je više stručnih radova iz područja dentalne protetike i nagrađivanih prezentacijskih postera iz implanto-protetike i estetske dentalne medicine.

Često sudjeluje na domaćim i međunarodnim kongresima i skupovima, kao predavačica, ali i u svrhu svoje daljnje edukacije.

2016. godine osvojila je nagradu Hrvatskog društva estetske dentalne medicine (HDEDM) za najboljeg doktora estetske dentalne medicine u Hrvatskoj, a 2017. godine nagradu European Society of Cosmetic Dentistry za veliki doprinos u organizaciji kongresa udruge.

Od 2015. godine nakon edukacije u Londonu je licencirani doktor dentalne medicine za Inman i Clear aligner - brzu ortodonciju.

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.

Rezervirajte svoj termin

Kontaktni podatci prikupljeni preko ovog obrasca neće biti javno objavljeni niti će se koristiti za bilo što drugo, osim za slanje odgovora na Vaš upit!
Pravila o zaštiti privatnosti pregledajte ovdje.
2020 © Dental Core. Sva prava pridržana. Izrada web stranica