Dobrodošli na Dental Core Radno vrijeme : Ponedjeljak - petak 08:00 - 20:00, subota po dogovoru Kontakt : +385 51 500 000

Estetika

Zdrav i lijep osmijeh je savršeni ukras svakog lica!
Stomatološka estetika raspolaže širokom lepezom tretmana, tehnika i materijala koji vašem osmijehu mogu podariti sigurnost, a zubima lijep izgled i bjelinu.

 

Usluge

HIJALURON

ESTETSKI TRETMANI LICA DERMALNIM FILERIMA

Želite osvježiti kožu lica i vratiti joj mladenačku glatkoću i izgled?

Preporučamo vam tretman dermalnim filerima na bazi hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina je prirodna tvar u našem tijelu koja pomaže koži zadržati vodu. S vremenom tijelo ima sve manje hijaluronske kiseline, pa koža ima manju sposobnost zadržavanja vode i zato izgleda opuštenije i umornije.

Ubrizgavanjem malih doza hijaluronskih filera koža se osvježava, što odmah smanjuje vidljive znake starenja. Istodobno, konture lica i usana se poboljšavaju, a manje bore nestaju.

Postupak traje između pet i petnaest minuta. Potpuno je bezbolan jer se prije samog postupka aplicira lokalna anestezija.

Sedam do četrnaest dana nakon tretmana vidjet ćete puni efekt ovog jednostavnog, ali učinkovitog tretmana. Mladenački izgled pomlađene kože traje nekoliko mjeseci.

U DentalCore-u koristimo kvalitetne i dokazane Juvéderm filere.

BRZA ORTODONCIJA

INMAN I CLEAR ALIGNER

Od savršenog osmijeha dijele vas samo manje nepravilnosti u položaju zuba? Moderna dentalna estetika ima jednostavna i efikasna rješenja za vas.

Inman aligner je jednostavan mobilni ortodontski aparatić koji se koristi za brzo i sigurno ravnanje prednjih zuba, a može se koristiti, kao pripremu za protetske radove ili kao jednostavno kozmetičko ispravljanje položaja zubi.

Clear aligner je prozirna zubna udlaga, gotovo nevidljiva i ugodna za nošenje. Služi za ispravljanje manjih nepravilnosti u položaju prednjih zuba.

Rezultati kod oba aparatića su brzi - terapije traju od 6-16 tjedana, uz potrebno nošenje od samo 15-20 sati tjedno. Dodatna prednost ove terapije je 3D model i vizualizaciju koja će vam pokazati rezultat - vaš novi, pravilan i lijep osmijeh.

Za neke pacijente ovo, ipak, nije najbolje rješenje. Zato je važno savjetovati se sa doktorom dentalne medicine licenciranim za ovu vrstu radova.

Obratite se s povjerenjem u DentalCore - ponudit ćemo vam terapiju koja će najbolje odgovoriti vašim potrebama i osigurati najbolji rezultat upravo za vas!

IZBJELJIVANJE

LIjepi bijeli zubi san su svake osobe. Nažalost, ponekad se prirodna bjelina zuba izgubi zbog konzumiranja obojene hrane i pića, pušenja, terapije antibiotika ili starenja i degenerativnih promjena zuba ili endodontskog tretmana zuba.

Blistav osmijeh može se vratiti,  posebno kod pacijenata sa zdravim zubima, koji nemaju puno ispuna i protetskih nadomjestaka.

U našoj ordinaciji za izbjeljivanje koristimo gel na bazi vodikovog peroksida iz kojeg se aktivno oslobađa kisik koji koji izbjeljuje vaše zube.

Izbjeljivanje je potrebno ponavljati svakih nekoliko godina. Koliko je često potrebno izbjeljivati zube ovisi prije svega o načinu života i navikama. Na primjer, osobe koje puše, konzumiraju crni čaj ili vino češće moraju ići na tretman izbjeljivanja.

Tretman izbjeljivanja zubi je neinvazivan i ne dovodi do uništavanja zubnog tkiva. Nakon tretmana moguća je prolazna osjetljivost zuba i iritacija gingive.

Uljepšajte svoj osmijeh ovim jednostavnim, ali učinkovitim tretmanom!

KOMPOZITNI ISPUNI

Kompozit je estetski materijal u boji zuba kojim se nadoknađuje izgubljeni dio tvrdog zubnog tkiva.

Prednost kompozitnih ispuna u odnosu na amalgamske ispune je osim u estetici i u boljoj adheziji (vezivanju) na zub te su danas ovi materijali gotovo potpuno izbacili amalgamske ispune iz upotrebe.

Zbog svojstva i stalnog usavršavanja materijala kompozitom se može vjerno rekonstruirati zubno tkivo izgubljeno zbog karijesa ili frakture zuba.

Koristi se za zube u prednjem i stražnjem segmentu, zatvaranje dijastema (razmaka) i terapije cervikalnih defekta.

KERAMIČKE LJUSKICE

Keramičke ljuske ili eng. veneers su najestetskije rješenje u dentalnoj medicini. Zahvaljujući jako dobrim svojstvima modernih ljuskica, postiže se potpuno prirodan izgled zuba. Koriste se za korekcije manjih promjena u boji, obliku, veličini ili položaju zuba.

Za neke je ljuskice potrebna minimalna preparacija unutar cakline zuba, dok za druge, tzv. no prep ljuskice nije potrebna nikakva intervencija - pa vaš zub i njegova caklina ostaju netaknuti.

Izrađuju se od feldspat keramike ili litij disilikatne keramike, a njihova je debljina između 0,3 i 0.5 mm.

 

ZUBNE KRUNICE

Krunice idealno su rješenje za nadogradnju oštećenog ili slomljenog zuba i u slučaju korekcije zuba nakon većih zahvata. Krunica će nadograditi zub koji će izgledati jednako lijepo kao vaš prirodni zub, ali i zaštititi ga od oštećenja i spriječiti njegovo propadanje.

Keramičke krunice izrađuju se od posebne vrste keramike izvrsnih svojstava. Uz čvrstoću, odlikuju se otpornošću na kemijske utjecaje, ne podliježu habanju i ne smeta im visoka ili niska temperatura hrane koju konzumirate. Neće izazvati alergije, a tijelo ih dobro prihvaća.

Krunice su rješenje koje osigurava zdravlje vašim zubima, sprečavajući posljedice nedostatka zuba, što može negativno utjecati na ostale zube i vašu cijelu čeljust. Istodobno, one krunice vraćaju  ljepotu vašem osmijehu.

 

Postoji nekoliko vrsta krunica koje vam možemo ugraditi:

  • metal-keramičke krunice sastoje se od vidljivog keramičkog dijela i metalnog dijela kojim se krunica fiksira u zubno meso. Ovaj tip krunica je zlatni standard zbog svojih dobrih svojstava i trajnosti
  • cirkon-keramičke krunice umjesto metala koriste cirkon, izvrsnih su svojstava i podnošljivosti. Prednost ovog tipa krunice je bijela boja cirkona, pa ne dolazi do prosijavanja metala u dnu zuba, kao u slučaju metal-keramičkih krunica
  • potpuna keramička krunica idealno je rješenje za prednje zube, jer će izgledati najprirodnije, baš kao vaš pravi zub
  • monolitna cirkonska krunica u potpunosti je izgrađena od cirkona, oblikovanog CAD tehnologijom. Iznimne je čvrstoće i kvalitete, a koristimo je kad je potrebno osigurati iznimno snažan i izdržljiv zub ili u slučajevima kad procijenimo da je zbog specifičnosti građe zuba potreban ovako snažan i izdržljiv materijal

 

Kako do nas?

DentalCore ordinacija nalazi se u u Kastvu, nedaleko od Rijeke, 3 km od izlaza Diračje. Ispred ordinacije nalazi se privatno parkiralište za naše pacijente.

Udaljenost od aerodroma:

Rijeka (Krk) – 35 km

Trst – 100 km

Zagreb – 180 km

Pula – 100 km

 

2020 © Dental Core. Sva prava pridržana. Izrada web stranica