Dobrodošli na Dental Core Radno vrijeme : Ponedjeljak - petak 08:00 - 20:00, subota po dogovoru Kontakt : +385 51 500 000
Upoznaj tim

Slavica Marinčić

Nakon studija dentalne medicine na Medicinskom fakultetu u Rijeci, koji je završila 2006. godine nastavila se kontinuirano educirati dodatnim znanjima iz polja estetske stomatologije.

Karijera

Zanimaju je svi zahvati, od postavljanja keramičkih ljuskica do složenih zahvata i većih rekonstrukcija.

Završila je edukaciju Europaeische Akademie fuer zahnaerztliche Fortbildung (EAZF) u Nuernbergu u Njemačkoj, gdje je stekla stručna znanja na području implantologije.
Prva stomatološka iskustva dr. Marinčić stječe već tijekom studija, u privatnoj ordinaciji svoje majke.

Nakon uspješno završenog fakulteta stažira u Doma zdravlja Rijeka i paralelno volontira na Klinici za oralnu kirurgiju u Rijeci pri riječkom KBC-u.
Nakon polaganja državnog ispita 2008. godine zapošljava se u renomiranoj stomatološkoj poliklinici u Rijeci, gdje stječe radno iskustvo i znanja iz svih područja stomatologije, s naglaskom na konzervativu, endodonciju i implantoprotetiku.
Od 2015. do 2018. radila je u privatnoj stomatološkoj poliklinici u Njemačkoj gdje je stjekla nova radna iskustva i znanja i educirala iz područja implantologije.

Timu DentalCore pridružila se u listopadu 2018.
Dr. Marinčić je članica Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM) i dugogodišnja članica ESCD-a,  Europskog udruženja estetske dentalne medicine.Aktivno se služi njemačkim, talijanskim i engleskim jezikom što joj omogućava nesmetanu komunikaciju sa inozemnim pacijentima i kolegama.

Rezervirajte svoj termin

Kontaktni podatci prikupljeni preko ovog obrasca neće biti javno objavljeni niti će se koristiti za bilo što drugo, osim za slanje odgovora na Vaš upit!
Pravila o zaštiti privatnosti pregledajte ovdje.
2020 © Dental Core. Sva prava pridržana. Izrada web stranica