Dobrodošli na Dental Core Radno vrijeme : Ponedjeljak - petak 08:00 - 20:00, subota po dogovoru Kontakt : +385 51 500 000
Upoznaj tim

Mirna Skorin

Doktorica Mirna Skorin završila je srednju zubotehničku školu u Rijeci i studij Dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu u Rijeci, gdje je stekla zvanje doktora dentalne medicine.

Karijera

Od 2002. do 2017. godine zajedno s dr. Nižić radi u jednoj od najpoznatijih poliklinika u regiji gdje stječe zavidno znanje i iskustvo. Ambicioznost i znanje dr. Skorin vrlo je brzo uočena, pa je dugi niz godina obavljala funkciju voditeljice odjela. Suvlasnica je DentalCore ordinacije dentalne medicine.

Članica je

  • AIOP-a (Academia Italiana di Odontoiatria Protesica)
  • HKDM (Hrvatske Komore Dentalne Medicine)
  • ESCD (European Society of Cosmetic Dentistry).

 

Često sudjeluje na lokalnim i inozemnim skupovima i kongresima. Redovito se educira u područjima protetike, implantologije, estetske dentalne medicine i estetske medicine lica.

Česta je predavačica na raznim stručnim skupovima i događanjima. Suautorica je nagrađivanih postera.

Suvlasnica je i DentalCore Education centra za edukaciju doktora dentalne medicine, dentalnih asistenata i tehničara. Dio je tima koji vodi ESCD Study club Croatia.

Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.

Rezervirajte svoj termin

Kontaktni podatci prikupljeni preko ovog obrasca neće biti javno objavljeni niti će se koristiti za bilo što drugo, osim za slanje odgovora na Vaš upit!
Pravila o zaštiti privatnosti pregledajte ovdje.
2020 © Dental Core. Sva prava pridržana. Izrada web stranica